Το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης

Το όνειρο τους θα γίνει πραγματικότητα;

Μία ανάσα πριν κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα βρίσκονται οι δύο stars, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς και θα αποκτήσουν ένα δικό τους παιδάκι. Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει ήδη τρία παιδιά (και τα τρία αγόρια από τον προηγούμενο γάμο της), όμως είναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό πως θέλει να αποκτήσει με τον σύντροφο της ένα παιδάκι.

Είναι επίσης γνωστό, πως η star πάντα ήθελε μία κόρη και σύμφωνα με πληροφορίες πολύ πιθανόν αυτό να γίνει σύντομα. Έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύντροφο της Blake Shelton, είναι η Gwen Stefani, η οποία μαζί με τον φίλο της άρχισε θεραπεία με εξωσωματική γονιμοποίηση και είναι σίγουροι και οι δύο, ότι η διαδικασία θα τους δώσει την κόρη που ζητούν πάνω από ένα χρόνο τώρα. «Η Gwen υποβλήθηκε επιτυχώς στη διαδικασία ωοληψίας», αποκάλυψε μία πηγή στο Life&Style. «Θα επιστρέψει στην κλινική σύντομα προκειμένου να γίνει η εμβρυομεταφορά».

lns cover

Όσο λυπηρό και αν ακούγεται το ζευγάρι νόμιζε –και ανακοίνωσε- πρόσφατα πως η Gwen ήταν έγκυος, αλλά στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, όταν λίγες ημέρες αργότερα συνειδητοποίησαν πως ήταν λάθος συναγερμός. Και μπορεί να ένιωσαν πολύ άσχημα, όμως αυτή η εμπειρία τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ θέλουν ένα παιδί. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να αποκτήσουν σύντομα το κοριτσάκι που τόσο πολύ επιθυμούν.