Οι φήμες περί χωρισμού στην επιφάνεια ξανά! Επιβεβαιώνονται οι φήμες για Shakira-Pique;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φήμες περί χωρισμού στην επιφάνεια ξανά! Επιβεβαιώνονται οι φήμες για Shakira-Pique;

Και μας έχει στεναχωρέσει πάρα πολύ

Πριν από μερικές εβδομάδες –σχεδόν μήνα- μάθαμε πως ένα από τα αγαπημένα μας και πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από έξι υπέροχα χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Δεν είχαν αναφερθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση τους, όμως ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε φροντίσει να βάλει τέλος στις φήμες αυτές λίγες ημέρες αργότερα.

Ο Gerard Pique είχε ανεβάσει στα stories του στο Instagram account του ένα στιγμιότυπο της Shakira με τα παιδιά τους, γράφοντας επάνω «Family time» ενώ είχε κάνει και tweet το νέο τραγούδι της συζύγου του δείχνοντας έτσι πως τη στηρίζει. Οι φήμες περί χωρισμού όμως βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά.

451A512400000578 4956658 image a 165 1507312741195

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα το νέο ζευγάρι δεν μένει πια μαζί με την Shakira να είναι αυτή που έχει υποκινήσει αυτον τον χωρισμό. «Είναι κάτι πολύ σοβαρό και η Shakira είναι αυτή που τελικά πήρε την απόφαση», ανέφερε μια πηγή στο ισπανικό site Cotilleo και συνέχισε πως η τραγουδίστρια δεν μπορούσε πια να συνεχίσει να ζει με αυτή την κατάσταση.

Το ζευγάρι εθεάθη μαζί για τελευταία φορά, τον Ιούνιο που μας πέρασε στην Αργεντινή, όταν και παρευρέθηκαν στον γάμο του Lionel Messi με την παιδική του αγάπη Antonella Roccuzo. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο Pique έχει μετακομίσει από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη και δεν μένει πια μαζί τους. Μένει πια να το ανακοινώσουν και δημόσια και να σταματήσουν να διαδίδονται περαιτέρω φήμες.