Το αποφασίσαμε! Η Irina Shayk είναι η πιο hot και sexy μαμά του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αποφασίσαμε! Η Irina Shayk είναι η πιο hot και sexy μαμά του Hollywood

Η τελευταία της εμφάνιση θα σε πείσει

Πριν από σχεδόν επτά μήνες η Irina Shayk έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της Bradley Cooper. Ήταν Νοέμβριος του 2016 στο show της Victoria’s Secret στο Παρίσι, όταν μάθαμε πως η Ρωσίδα καλλονή είναι έγκυος. Περπάτησε στο catwalk με την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα και έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Σήμερα σχεδόν ένα χρόνο μετά από εκείνη την ημέρα τη βλέπουμε σε καθημερινές στιγμές της με την κορούλα της Lea de Sheine και πραγματικά τη χαιρόμαστε πάρα πολύ. Η 31χρονη καλλονή πριν από δύο ημέρες έδωσε το παρών στο show της Intimissimi στη Βερόνα (έχει υπογράψει από το 2007 ως το κεντρικό πρόσωπο του brand) και με την εμφάνιση της μας απέδειξε γιατί εδώ και 10χρόνια την εμπιστεύονται τυφλά.



Ούσα μανούλα εδώ και επτά μήνες έκανε μία απίστευτη και σούπερ sexy εμφάνιση, αποδεικνύοντας μας, πως είναι η πιο όμορφη και hot μαμά του Hollywood. Από τους πρώτους κιόλας μήνες μετά την εγκυμοσύνη της βλέπαμε το κορμί της και αναρωτιόμασταν που πήγαν τα κιλά ή αν πήρε τελικά ποτέ κιλά στους 9 αυτούς μήνες. Στη Βερόνα σιγουρευτήκαμε, πως ακόμη και 20 κιλά να έπαιρνε θα τα έχανε σε χρόν dt και θα ήταν μία καλλονή.





Η Irina φορούσε ένα πράσινο σκούρο μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε και βαθύ ντεκολτέ και ένα μεγάλο άνοιγμα που μας αποκάλυπτε τα δίμετρα καλλίγραμμα πόδια της. Μία ματιά μόνο στις φωττογραφίες της, θα σε πείσει για τα λεγόμενα μας. Irina εσύ superstar!