To νέο look της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Τι λέει οι hair stylist της για αυτό

To νέο look της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Τι λέει οι hair stylist της για αυτό

Το νέο look της Νατάσσας Θεοδωρίδου αρέσει πολύ  όλες οι λεπτομέρειες αυτής της αλλαγής. 

Φανερά αδυνατισμένη και με νέο look επί κεφαλής κυκλοφορεί η Νατάσσα Θεοδωρίδου το τελευταίο διάστημα, που συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της πόλης με μεγάλη επιτυχία.

Όπως διαβάσαμε και στα περιοδικά «OK!» και «Hello», η τραγουδίστρια διατήρησε ίδιο το μήκος των μαλλιών της, ωστόσο, έβαλε τέλος στο ξανθό και «ασπάστηκε» το deconstruction και, μάλιστα, σε απόχρωση όμοια με εκείνη που είχε στην αρχή της καριέρας της!

Τι είναι το deconstruction όμως; Μιλήσαμε με hair stylist και μας εξήγησαν ότι είναι η τελευταία τάση της μόδας που έχουν υιοθετήσει πολλές κυρίες της showbiz, από την Madonna και την Lady Gaga, μέχρι την Άννα Βίσση και την Έλλη Κοκκίνου και την Έλενα Παπαρίζου. Η ρίζα είναι σκουρόχρωμη και, σταδιακά, το χρώμα ανοίγει...

Κατά την παραμονή της στη συμπρωτεύουσα, η Νατάσσα απαθανατίστηκε να βολτάρει με την καλή της φίλη, Ζιζή Συμεωνίδου, διευθύντρια μάρκετινγκ του ΑΝΤ1, αλλά και να επισκέπτεται γνωστό εστιατόριο και bar της πόλης! Φαίνεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια διανύει μια πολύ καλή περίοδο και αυτό το βλέπουμε από την εικόνα της που είναι στα καλύτερά της αν και μόνη προσωπικά. Όσο αφορά το νυχτερινό μαγαζί στο αεροδρόμιο που εμφανίζεται; Βιώνει στιγμές λατρείας. και στα πρώτα τραπέζια συνεχώς την παρακολουθούν Αρναούτογλου, Λάτσιος και Κανάκης.