Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης, η star ποστάρει την πρώτη selfie με τον σύντροφο της στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης, η star ποστάρει την πρώτη selfie με τον σύντροφο της στο Instagram

Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή

Σχεδόν ένα χρόνο μετράει η σχέση της γνωστής τραγουδίστριας με τον αντζέντη πολλών διάσημων σταρ –μεταξύ αυτών ο Justin Bieber και ο Harry Styles- και επιτέλους μετά από αρκετούς μήνες έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε μαζί. Όχι δεν τους απαθανάτισε κάποια κάμερα στα κρυφά σε κάποια έξοδο τους, απλά η ίδια η star δημοσίευσε μία φωτογραφία με τος δυο τους.

Είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια ανεβάζει φωτογραφία με τον σύντροφο της –και selfie συγκεκριμένα- στο Instagram account της και πραγματικά τους χαρήκαμε πολύ. Η ίδια πριν από κάποιες εβδομάδες ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί χρόνια τώρα και ακύρωσε την περιοδεία της στην Ευρώπη μέχρι τον επόμενο χρόνο. Ήταν εμφανώς καταβεβλημένη, όμως στην φωτογραφία αυτή έδειχνε αρκετά καλά.

Η Lady Gaga και ο Christian Carino μπορεί να μην έχουν κλείσει ακόμη ένα χρόνο στη σχέση τους, δηλώνουν όμως φουλ ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται. Είναι αρκετές οι φορές που ο φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί, είναι όμως η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια ανεβάζει φωτογραφία τους στα προσωπικά της social media. Η 31χρονη star ανέβασε αυτή τη φωτογραφία για να τον ευχαριστήσει που ήταν δίπλα της και τη στήριξε στα γενέθλια της φίλης της, Sonja, η οποία απεβίωσε νωρίτερα μέσα στον χρόνο.