Τι συμβαίνει τελικά με το δίδυμο Χαριτάτου- Καραμέρου;Έντονη λεκτική επίθεση μεταξύ τους στην εκπομπή 10-1 μαζί.

Τι συμβαίνει τελικά με το δίδυμο Χαριτάτου- Καραμέρου;Έντονη λεκτική επίθεση μεταξύ τους  στην εκπομπή 10-1 μαζί.

Άνω κάτω φαίνετα να είναι το κλίμα στο πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1. Η on air λογομαχία έδωσε λαβή για πολλά σχόλια σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη και με το δίδυμο του ΑΝΤ1 να μην ξέρει του χρόνου ακόμη τι θα κάνει.

Τι και αν δύο για δυο σεζόν τώρα χαμογελούν και μας περνούν την εικόνα του αγαπημένου τηλεοπτικού δίδυμου; Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος «λύγισαν» και αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις on air, με αφορμή την... απογραφή του πληθυσμού! Την περίοδο μάλιστα που η εκπομπή τους έχει σταθεροποιηθεί σε αρκετά καλά νούμερα στην δεύτερη θέση βλέπουμε όλα να ανατρέπονται και πάλι και να δίνουν δόση αληθείας σε όσα ακούγονται ότι είναι στον πάγο η σχέση τους εδώ και μεγάλο διάστημα.

«Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στο κράτος», είπε ο Γιώργος Καραμέρος στην εκπομπή της Τρίτης και ο Σπύρος Χαριτάτος χαρακτήρισε ασαφείς τις ερωτήσεις που θα κάνουν οι απογραφείς.

Αφορμή έψαχναν οι παρουσιαστές, που από τις επικρίσεις για την απογραφή κατέληξαν στο να αποκαλέσει ο ένας τον άλλο... λαϊκιστή!

«Την διέλυσες την εκπομπή... Σπύρο μου, μην λαϊκίζουμε τώρα», είπε ο Γιώργος Καραμέρος και ο συνεργάτης του ανταπέδωσε τα «πυρά»: «όχι, λαϊκιστής είσαι εσύ Γιώργο μου! Αν θες να γλείψουμε την κυβέρνηση να την γλείψουμε, μην το κάνουμε μόνο τηλεοπτικά σε παρακαλώ πολύ», απάντησε!

Και να ήταν μόνο αυτό... Σταματημό δεν είχε ο Χαριτάτος από την στιγμή που ξεκίνησε την λεκτική διαμάχη! «Μην μου ξαναπείς για λαϊκισμούς, δεν είμαστε ίδια πάστα... Σε παρακαλώ πάρα πολύ είμαστε άλλη νοοτροπία εγώ κι εσύ και αυτό είναι η επιτυχία της εκπομπής», κατέληξε.

Τώρα αν όντως έχουν τόση μεγάλη διαφορά στις νοοτροπίες τους ή όλο αυτό ήταν «κοκορομαχία» για τα νούμερα της AGB... μόνο εκείνοι ξέρουν. Για την ιστορία τα νούμερα έδειξαν 16% ενώ στο Mega ο Γιώργος Λιάγκας το 27%.