Do it like an angel! Το supermodel έχει σχέση μόνο 4 μήνες και είναι φουλ ερωτευμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Do it like an angel! Το supermodel έχει σχέση μόνο 4 μήνες και είναι φουλ ερωτευμένη

Δες τους σε τρυφερά τετ-α-τετ

Τα πράγματα φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρά ανάμεσα στο supermodel και τον Τούρκο συγγραφέα φίλο της. Έχουν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από τότε που τους είδαμε μαζί για πρώτη φορά και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί έπειτα από πολύ καιρό. Τον Ιούνιο η Βραζιλιάνα καλλονή ανακοίνωσε μέσω Instagram πως είναι single και λίγο καιρό αργότερα εθεάθη με τον νέο της σύντροφο.

Η Adriana Lima και o Metin Hara εθεάθησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Miami Beach σε τρυφερές στιγμές. Η 36χρονη καλλονή μόλις είχε τελειώσει την προπόνηση της στο γυμναστήριο και απ’ ότι είδαμε και από τις φωτογραφίες, πρέπει να της είχε λείψει πολύ ο σύντροφος της, αφού τον φιλούσε παθιασμένα.

451CEF4D00000578 0 image m 122 1507356259319

Εκείνον μάλλον ξαφνιασμένο θα τον χαρακτηρίζαμε από την επίθεση αγάπης της Adriana, αλλά εξίσου ερωτευμένο. Ο 35χρονος κρατούσε τα smoothies τους στα χέρια και παρά το γεγονός ότι είναι λίγα εκατοστά πιο κοντός από το μοντέλο ήξερε πολύ καλά πως να την κάνει να χαμογελάει όλη την ώρα. Σε όλες τις φωτογραφίες ο άγγελος της Victoria’s Secret χαμογελάει και δεν φέυγει λεπτό δίπλα από τον Metin.

451CEFA900000578 0 image m 123 1507356305329

Μπορεί να μην έχει συμπληρωθεί ακόμη ένας χρόνος από τότε που χώρισε με τον Julian Edelman, ο έρωτας της με τον Τούρκο συγγραφέα όμως φαίνεται πως είναι πολύ δυνατός και έχει επισκιάσει όλους τους προηγούμενους.