Η Kylie Jenner δεν αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της και ο λόγος είναι ''διαστροφικός''

Η Kylie Jenner δεν αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της και ο λόγος είναι ''διαστροφικός''

Η Kylie Jenner είναι έγκυος. Προφανώς και δεν στο γράφουμε ως είδηση καθώς τα νέα έχουν κυκλοφορήσει ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μπορεί να μην μετρά αρκετούς μήνες με τον σύντροφό της αλλά οι δυο τους μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα έχουν γίνει γονείς. Και αφού πλέον η είδηση δεν είναι… είδηση, γιατί η ίδια δεν αποκαλύπτει καμία απολύτως πληροφορία; Γιατί δεν ποστάρει ούτε μία φωτογραφία;

Το σχέδιο είναι καλά στημένο και ‘’καλογραμμένο’’ από την μαμά της τηλεπερσόνα, της Kris Jenner ώστε να μην χαθεί ούτε ένα δολάριο. Δε νομίζουμε να πίστευες κάτι διαφορετικό.

Η Kris Jenner έχει πραγματοποιήσει ήδη τα απαραίτητα ραντεβού με περιοδικά και εταιρείες έτσι ώστε η κόρη της να πληρωθεί αδρά για την πρώτη της φωτογράφιση με φουσκωμένη κοιλιά αλλά και την επίσημη ανακοίνωση περί εγκυμοσύνης. Της έχει ζητήσει βέβαια να είναι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς μία διαρροή μπορεί να της κοστίσει (και δεν εννοούμε στον ψυχολογικό τομέα).

Τα χρήματα θα είναι πολλά και ας σκεφτείς όσα μηδενικά θες μόλις δεις το νέο εξώφυλλο της Kylie. Ναι, αυτό που θα κρατά την κοιλίτσα της και θα χαμογελάει! Μπορείς να δεις και εσύ παρακάτω πως τα τελευταία της instagram post δεν προδίδουν απολύτως τίποτα.

https://www.instagram.com/p/
https://www.instagram.com/p/