Brangelina: Το νέο πρόβλημα με την κόρη τους που τους έχει αναστατώσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brangelina: Το νέο πρόβλημα με την κόρη τους που τους έχει αναστατώσει

Πως θα το χειριστεί το πρώην ζευγάρι;

Από τότε που ο Βrad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή –η Angie το αποφάσισε για να είμαστε σαφείς- το πρώην ζευγάρι αντιμετωπίζει μόνο προβλήματα. Δεν θέλουμε να σου θυμίσουμε τι ακριβώς συνέβαινε τέτοιο καιρό πέρυσι, όμως από τότε τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κάπως.

Φυσικά όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πια κανένα πρόβλημα. Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε πως το ζευγάρι «τσακώνεται» γιατί δεν ξέρει τι είναι καλό για τα παιδιά του και πως ακριβώς να το καταφέρει. Λίγες ημέρες μετά όμω ένα ακόμη πρόβλημα τους χτυπάει την πόρτα και δεν ξέρουν πως να χειριστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν –είχε αναφερθεί ξανά αυτό νωρίτερα μέσα στη χρονιά- η βιολογική μητέρα της 12χρονης Zahara Jolie Pitt, εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει την κόρη της. Δεν ξέρουμε αν αυτή η πληροφορία έφτασε τότε στα αυτιά της Angie, η Mentewab Dawit Lebiso που ζει στην Αιθιοπία εμφανίστηκε ξανά και είπε στη Daily Mail, πως θα ήθελε πάρα πολύ να έρθει σε επαφή μαζί της.

«Θέλω απλά να ξέρει πως ζω και είμαι εδώ για να μιλήσω μαζί της.Δεν θέλω να την πάρω πίσω, ξέρω πως είναι σε πολύ καλά χέρια, θέλω απλά να της τηλεφωνήσω και να της μιλήσω. Η Angelina ήταν για εκείνη περισσότερο μητέρα απ’ ότι ήμουν εγώ. Είναι μαζί της από μωρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μου λείπει. Μου λείπει όλη την ώρα, τη σκέφτομαι κάθε μέρα και θέλω πολύ να ακούσω τη φωνή της ή να δω το πρόσωπο της. Ξέρω πότε έχει γενέθλια και στεναχωριέμαι τόσο που δεν μπορώ να τα γιορτάσω μαζί της».

Φαίνεται πως η μητέρα της Zahara αγαπά πολύ την κόρη της και θα κάνει τα πάντα έστω και μια επικοινωνία μαζί της. Η Zahara όμως γνωρίζει την ύπαρξη της; Και τι θα κάνει ο Brad και η Angelina με την μητέρα της; Πως θα χειριστούν την κατάσταση; Η ίδια πάντως σε συνέχεια των όσων είπε: «Ελπίζω πως η Angelina θα ήταν ανοιχτή σε κάτι τέτοιο. Θα της ζητήσω να με αφήσει να μιλήσω μαζί της. Δεν νομίζω πως είναι κακό ή υπερβολικό να κάνω απλά μια ερώτηση».