Η Angelina Jolie έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν το κράτησε μυστικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Angelina Jolie έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν το κράτησε μυστικό

Φυσικά δεν ντράπηκε να το πει

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, πως διάσημος παραγωγός του Hollywood έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά πολλές ηθοποιούς. Οι celebrities κυρίες ακολουθώντας και ενθαρρύνοντας η μία την άλλη κάνουν αποκαλύψεις που μόνο καλό δεν κάνουν στον παραγωγό, Harvey Weinstein.

Μεταξύ αυτών που ξεκίνησαν το «παιχνίδι» των αποκαλύψεων βρίσκεται και μία πολύ γνωστή μας ηθοποιός και πραγματικά δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε κάτι τέτοιο. Η Angelina Jolie ήταν επίσης μία από τα θύματα του, η οποία όμως όχι μόνο δεν σώπασε, αλλά κατήγγειλε κι εκείνη το περιστατικό που της έτυχε. Η Angie λοιπόν, αποκάλυψε πως στα τέλη της δεκαετίας του 90’, όταν και κυκλοφόρησε η ταινία «Playing by heart», γλίτωσε από σεξουαλική παρενόχληση στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου από τον γνωστό παραγωγό και αυτό γιατί αρνήθηκε τις προτάσεις του.

Απέστειλε μάλιστα και mail στην εφημερίδα New York Times, το οποίο ανέφερε: «Βίωσα μία δυσάρεστη εμπειρία με τον Harvey Weinstein στα νιάτα μου, και ως αποτέλεσμα αυτής, αποφάσισα να μην ξανασυνεργαστώ μαζί του, αλλά και να προειδοποιήσω άλλους όταν το έκαναν. Αυτή η συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες σε οποιοδήποτε πεδίο, σε οποιαδήποτε χώρα, είναι απαράδεκτη».

Ο ίδιος μέχρι στιγμής πάντως αρνείται τις κατηγορίες που αναφέρονται στο δημοσίευμα του New Yorker μέσω του εκπροσώπου του, ενώ δεν έχει αναφερθεί ακόμη κάτι, μετά και την καταγγελία της Angelina Jolie.