Η Blue Ivy ξανά στο στόχαστρο των media λόγω της εμφάνισής της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Blue Ivy ξανά στο στόχαστρο των media λόγω της εμφάνισής της

Τι συνέβη με την μεγάλη κόρη της Beyoncé;

Η Blue Ivy είναι ένα από τα αγαπημένα μας διάσημα παιδάκια και ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της ηλικίας της. Όπως καταλαβαίνεις τα media και τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι πάντα στραμμένα επάνω της ό,τι και αν κάνει ό,τι και αν πει. Μην ξεχνάς πως είναι η μεγάλη κόρη της Beyonce και του Jay Z και αυτό της δίνει κάποια παραπάνω level.

Τι συνέβη όμως και η Blue βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των media; Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο σε έναν γάμο και η Blue είναι αρκετά μεγάλη πια για να μπορούν να την παίρνουν μαζί τους. Στη Νέα Ορλεάνη λοιπόν, όπου και πραγματοποιήθηκε ο γάμος η 5χρονη δεν θα μπορούσε να πάει όπως-όπως ντυμένη. Και εκεί ακριβώς έγινε η «ζημιά».

Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού φορούσε ένα φόρεμα Mischka Aoki, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε περίπου 6,000 δολάρια. Πιο συγκεκριμένα η τιμή του φτάνει ως τα 5,577.50 δολάρια και όπως καταλαβαίνεις είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό για ένα φόρεμα μικρού παιδιού. Το brand ανέβασε στο account του στο Instagram φωτογραφίες της μικρής Blue Ivy και σχόλια που την «κατηγορούσαν» για το ντύσιμο της.



Βέβαια η Beyonce και ο Jay Z δεν φάνηκαν να πτοούνται ιδιαίτερα, αφού έχει ξανασυμβεί αντίστιχο περιστατικό στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2016 στα MTV Video Music Awards, όπου η Blue Ivy έκλεψε την παράσταση, φορώντας ένα ροζ χρυσό τούλινο φόρεμα το οποίο κόστισε 11,000 δολάρια.