Εκείνος «βαρέθηκε» και ο χωρισμός του σούπερ διάσημου ζευγαριού είναι πλέον γεγονός

Εκείνος «βαρέθηκε» και ο χωρισμός του σούπερ διάσημου ζευγαριού είναι πλέον γεγονός

Το αγόρι αυτό σφύζει από... ειλικρίνεια!

Οι πρώτες μου γραμμές στα juicy news του Queen.gr γράφτηκαν πριν από τρία χρόνια περίπου για αυτό το ζευγάρι. Ξαφνικά ένας νέος έρωτας στο Hollywood γεννιόταν και οι δυο τους αρχικά προσπαθούσαν να μην δώσουν δικαιώματα. Εκείνος είχε χωρίσει πριν από μερικούς μήνες (ίσως και εβδομάδες) οπότε η κλωστή ήταν κάπως… λεπτή.

Ο Robert Pattinson έδειχνε από τις πρώτες ημέρες της σχέσης του με την FKA Twigs πως ήταν τρελά ερωτευμένος. Θυμάσαι που φήμες τον ήθελαν να «θυσιάζει» αρκετά πράγματα από την ζωή και την καθημερινότητά του για να βρίσκεται μαζί της; Σωστό παράδειγμα άντρα… ερωτευμένου.

Τα χρόνια πέρασαν, εκείνοι αρραβωνιάστηκαν και σήμερα ο Robert Pattinson δηλώνει πως «βαρέθηκε» και η κοινή τους ζωή τραβά χωριστούς μέχρι και αντίθετους δρόμους.

453D5EAE00000578 4971506 image a 10 1507754623371

Η βρετανική εφημερίδα «The Sun» αναφέρει πως οι δυο τους απομακρύνονταν όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες και η «απόσταση» κυριολεκτικά και μεταφορικά κούρασε αρκετά τον Robert. Τα συναισθήματα τους ενός για του άλλου παραμένουν ακόμη δυνατά και θερμά αλλά ο αρραβώνας αυτός πρέπει να λήξει. Αν δεν υπάρχει ερωτική έλξη, το μέλλον μόνο δυσοίωνο μπορεί να είναι. Και εδώ μπορούμε πλέον να γράψουμε πως … that’s the END!