Μετά από πολλά χρόνια, η superstar εμφανίζεται με νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά από πολλά χρόνια, η superstar εμφανίζεται με νέο σύντροφο

Μετά τον χαμό που προκάλεσαν οι εγκυμοσύνες στην οικογένεια Kardashian/Jenner, το Hollywood βρίσκεται και πάλι σε αναβρασμό και μας αποκαλύπτει την μία είδηση μετά την άλλη. Η συγκεκριμένη όμως είναι μία από αυτές που μας ξάφνιασαν ευχάριστα αφού βλέπουμε την superstar με νέο σύντροφο μετά από πάρα πολύ καιρό, για να μη σου πούμε χρόνια.

Το καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που την ήθελαν σε σχέση με έναν νεαρό, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται παρέμειναν απλά φήμες. Είναι έτσι όμως και αυτή τη φορά; Η Madonna εθεάθη στην Πορτογαλία όπου και πήγε με τον γιο της David (που λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει να κάνει καριέρα στο άθλημα) στο γήπεδο να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία.

Η 59χρονη όμως δεν ήταν μόνο με τον γιο της στο γήπεδο, αλλά ήταν μαζί της και ένας μυστηριώδης κύριος –αγνώστων λοιπών στοιχείων- με τον οποίο και μιλούσε καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για τον νέο της σύντροφο και αν κρίνουμε από τις εικόνες οι δυο τους ήταν αρκετά κοντά.

Ας μη βιαζόμαστε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα, σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια με το ζευγάρι και σίγουρα θα τη μάθουμε.