Η Jennifer Aniston μόλις έκανε την μεγαλύτερη φιλανθρωπία της εβδομάδας (ή και του μήνα)

Ερμιόνη Σαρρή
Η Jennifer Aniston μόλις έκανε την μεγαλύτερη φιλανθρωπία της εβδομάδας (ή και του μήνα)

Οι άλλοι εκεί στο Hollywood τι κάνουν ακριβώς;

Η Jennifer Aniston είναι η... Jennifer Aniston. Και για να είμαστε ειλκρινείς οι τελευταίες ειδήσεις την θέλουν να συμπαραστέκεται ακόμη και στον πρώην της, Brad Pitt παρότι εκείνος την είχε πονέσει αρκετά κατά το διαζύγιό τους. Αυτή είναι λοιπόν η Aniston που αγαπάμε και κάθε της κίνηση μόνο επιβραβεύσιμη μπορεί να αποδειχθεί.

Η ηθοποιός θέλησε να βάλει το δικό της (μικρό δεν θα το λέγαμε) λιθαράκι για την διάσωση του Puerto Rico προσπαθώντας να δώσει το προσωπικό της μήνυμα ελπίδας μετά τις καταστροφές των τυφώνων Irma, Maria και Harvey. Η Jennifer Aniston δώρισε 1 εκατ. δολάρια και αδιαμφισβήτητα είναι η μεγαλύτερη κίνηση της εβδομάδας ή του μήνα Οκτωβρίου.

Τα 500.000 δολάρια κατατέθηκαν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Ricky Martin που σκοπό έχει να να δώσει ξανά ζωή στο Puerto Rico και να «επαναφέρει» τα πάντα ενώ τα υπόλοιπα θα μοιραστούν στα θύματα των τυφώνων (American Red Cross ).

4545DFDD00000578 4975686 Gratitude The La Vida Loca singer took to social media to thank a 134 1507848462170

Ένα μπράβο δεν είναι αρκετό. Αρκετή είναι όμως αυτή η κίνηση για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι σταρς του Hollywood.