Η επιθυμία της διάσημης star να κάνει παιδί και η θυσία που έκανε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επιθυμία της διάσημης star να κάνει παιδί και η θυσία που έκανε

Ξέρειι ποιο είναι το καλό τηςκαι αυτό αποφάσισε να κάνει

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, το supermodel ανέφερε πως σχεδιάζει να κάνει οικογένεια με τον σύντροφο της και πως θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. Γνωρίζοντας όμως και η ίδια την περίεργη και όχι πολύ υγιεινή ζωή που κάνει, αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη θυσία.

Η Kate Moss λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε μία κλινική αποκατάστασης στην Ταϊλάνδη (όπου πλήρωσε 10,000 λίρες), προκειμένου να βοηθηθεί να κόψει το αλκοόλ, αφού αποφάσισε να κάνει ένα παιδί με τον 30χρονο σύντροφο της, Nikolai von Bismarck. Υποστηρίζεται πως το 43χρονο μοντέλο πεταξε για την Ταϊλάνδη την προηγούμενη εβδομάδα με έναν φίλο της και τώρα βρίσκεται στο Cabin στο Chiang Mai, μία μονάδα αποκατάστασης.

455A72FA00000578 0 image m 4 1508056591028

Μία πηγή μάλιστα ανέφερε στη Mail Online πως η Kate είναι αποφασισμένη να αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής της προκειμένου να συλλάβει. Γνωρίζει πως για να αποκτήσει ένα παιδί πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό σκοπεύει να κάνει. Η 43χρονη έχε ήδη μία κόρη την 14χρονη Lila-Grace με τον προηγούμενο σύντροφο της Jefferson Hack.

Η πηγή ανέφερε επίσης πως οι πρόσφατες ειδυλλιακές διακοπές του ζευγαριού στο Παρίσι ήταν πολύ πιο «υγιείς» από τις προηγούμενες που έχουν κάνει. Πιστεύουν άλλωστε πως μία εγκυμοσύνη θα σφραγίσει τη σχέση τους.