Είναι ο Στέφανος Μιχαήλ το πιο sexy αρσενικό της ελληνικής τηλεόρασης;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι ο Στέφανος Μιχαήλ το πιο sexy αρσενικό της ελληνικής τηλεόρασης;

Ναι, είναι!

Μπορεί τον Στέφανο Μιχαήλ να τον γνωρίσαμε μέσα από την καθημερινή σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου στον Ant1 –θυμάσαι τον Νεκτάριο και αδερφό του Αχιλλέα που ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά-, ωστόσο έχει μπει πλέον για τα καλά στις ζωές μας ως Αλέξανδρος Μελάς στην νέα σειρά του Alpha, «Τατουάζ».

Ο καστανόξανθος ηθοποιός με τα πράσινα μάτια που τρελαίνει τον γυναικείο πληθυσμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι αναμφίβολα το πιο sexy αρσενικό της ελληνικής τηλεόρασης και ας είναι μόλις 26 ετών. Είναι το χρώμα των ματιών του αυτό που σε ελκύει, είναι αυτό το κάτι που έχει το βλέμμα του όταν σε κοιτάζει (στις φωτογραφίες πάντα) είναι οι ημίγυμνες φωτογραφίες του στο Instagram που δεν μας αφήνουν να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του; Ή μήπως όλα αυτά μαζί;





Ο Στέφανος Μιχαήλ -ο Αλέξανδρος Μελάς ή Νεκτάριος Ματθαίου όπως θέλεις πες τον- είναι αναμφίβολα το πιο sexy αρσενικό και μπορούμε να σου το αποδείξουμε. Δεν χρειάστηκαν πολλά, μόνο μία βόλτα στο Instagram account του ήταν αρκετή για να το αντιληφθούμε πλήρως και να σιγουρευτούμε πως τον θέλουμε πολύ για φίλο μας (ή και κάτι παραπάνω).







Περισσότερος Στέφανος Μιχαήλ στην photo gallery παρακάτω: