Σκάνδαλο στο Hollywood: Μια μέρα μετά τη διάψευση, οι φήμες περί απιστίας και πάλι στο προσκήνιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκάνδαλο στο Hollywood: Μια μέρα μετά τη διάψευση, οι φήμες περί απιστίας και πάλι στο προσκήνιο

Ένας μικρός χαμός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ήταν Απρίλιος όταν το διάσημο ζευγάρι προχώρησε σε αίτηση διαζυγίου, έπειτα από πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδιά που μοιράζονται μαζί. Αιτία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μία άλλη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του ηθοποιού και με την οποία έβγαινε αρκετούς μήνες πριν τον χωρισμό.

Συνηθισμένη αιτία χωρισμού για ζευγάρι στο Hollywood, όμως η πέτρα του σκανδάλου αρνείται πως είχε σχέση με τον ηθοποιό πριν ακόμη εκείνος χωρίσει. Και πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 24ωρες από τη στιγμή της διάψευσης η Minka Kelly και ο Jesse Williams βγήκαν μαζί μία βόλτα.

maxresdefault

Το νέο ζευγάρι απόλαυσε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου μία έξοδο στο Rooftop Cinema Club στο Montalban Theater του Hollywood. Ένας αυτόπτης μάρτυρας «κατέθεσε» πως η 37χρονη ηθοποιός και ο 36χρονος –νέος- σύντροφος της βγήκαν μαζί και φάνηκαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την έξοδο τους και έτσι σίγουρα θα μπορέσουν να το διαψεύσουν και αυτό.

Και πραγματικά αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν κάτι τέτοιο. Είναι νέοι, ωραίοι και ελεύθεροι –πλέον- οπότε μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να δίνουν εξηγήσεις.