Έγκυος και η Kourtney Kardashian; Το Instagram post του φίλου της που επιβεβαιώνει την είδηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος και η Kourtney Kardashian; Το Instagram post του φίλου της που επιβεβαιώνει την είδηση

Γίνεται να συμβαίνει αυτό;

Είδαμε καλά ή μας γελούν τα μάτια μας; Ο Younes Bendjima επιβεβαίωσε πως ΚΑΙ η Kourtney Kardashian είναι έγκυος ή το περίεργο αυτό post του είχε κάποια άλλη σημασία; Πριν από μία εβδομάδα το Life&Style μετέδωσε πως η μεγάλη αδερφή των Kardashian/Jenner είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της και μάλλον ο νεαρός φίλος της επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα αυτά νέα στο προσωπικό του account στο Instagram (δες στο βίντεο παρακάτω).

Μετά την Kim, την Khloe και την Kylie Jenner και η μεγάλη αδερφή τους φαίνεται πως θα γίνει ξανά μανούλα. Ή τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο 24χρονος σύντροφος της ο οποίος ανέβασε ένα πολύ μυστηριώδες Instagram story. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός δημιούργησε μία δημοσκόπηση στην οποία έγραψε:

«Μερικές φορές πρέπει να κρατάς τα καλά νέα για τον εαυτό σου. Με καταλαβαίνετε;», και είχε δώσει ως απαντήσεις «ναι» και «όχι». Όπως καταλαβαίνεις όλοι οι fans του ζευγαριού -και μη- αμέσως πείστηκαν πως η Kourtney περιμένει τέταρτο παιδί και όχι άδικα μιας και εδώ και πολύ καιρό έχει πει πως θέλει να κάνει ένα ακόμη παιδί.



Αν τελικά η είδηση ισχύει θα φανεί στην πορεία. Ουδέν κρυπτόν υπό…τα social media