Ο εφιάλτης ξαναχτυπά! Έναν χρόνο μετά η Kim Kardashian πέφτει και πάλι θύμα ληστείας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο εφιάλτης ξαναχτυπά! Έναν χρόνο μετά η Kim Kardashian πέφτει και πάλι θύμα ληστείας

Μάλλον κάποιος την έχει βάλει στο στόχο

Ήταν 3 Οκτωβρίου 2016 όταν η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας. Τότε ενώ εκείνη βρισκόταν στο δωμάτιο της και οι αδερφές της διασκέδαζαν σε γνωστο club της πόλης, τρεις άγνωστοι κουκουλοφόρει διέρρηξαν το δωμάτιο της και της πήραν δύο κινητά, αλλά και το πανάκριβο δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Η συνέχεια γνωστή: η Kim εξαφανίστηκε από παντού για τρεις ολόκληρους μήνες και όλοι στην οικογένεια της προσπαθούσαν να την συνεφέρουν. Ήταν ομολογουμένως μία δύσκολη χρονιά για την reality star, η οποία μάλλον έχει πολλούς εχθρούς αφού η ιστορία επαναλαμβάνεται και φέτος. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής ένας άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της Kim και του Kanye West στο Bel Air.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο κλέφτης μπήκε μέσα στην ιδιοκτησία του ζευγαριού περίπου στις 4 το πρωί, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού τους. Μία πηγή ανέφερε στην DailyMail πως ο κλέφτης μπήκε από το κάτω μέρος του γκαράζ, αλλά όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα, αφού έγινε αντιληπτός από τους οπλισμένους φρουρούς.

Ο εισβολέας πριν το βάλει στα πόδια κατάφερε να πάρει μόνο ένα iphone, το οποίο πιθανότατα ανήκε σε κάποιον από το προσωπκό του ζευγαριού. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας ο διαρρήκτης είναι ένας νεαρός μαυρομάλλης άντρας, ο οποίος δεν έκανε ούτε μία προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπο του.

1020 kim kardashian kanye west cars robbed suspect 6

Η πολύ καθαρή εικόνα του υπόπτου που έχει στην κατοχή του το TMZ, δείχνει έναν νεαρό άντρα με μαύρο αμάνικο μπλουζάκι και μαύρη φόρμα. Το έργο των αστυνομικών συνεπώς δεν θα είναι και πολύ δύσκολο.

DPG Network