Έχουμε «επανασύνδεση» για την Selena Gomez και τον Justin Bieber

Ερμιόνη Σαρρή
Έχουμε «επανασύνδεση» για την Selena Gomez και τον Justin Bieber

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Και τι δεν περίμενες να ακούσεις σήμερα από την άλλη άκρη του Hollywood; Την συγκεκριμένη είδηση καθώς το ‘’μίσος’’ και η ‘’κόντρα’’ του πρώην ζευγαριού είναι οικίες καταστάσεις για τους θαυμαστές τους. Ένας παράφορος έρωτας, ένας θυελλώδης χωρισμός και δύο ερωτευμένοι που δεν ψιθύριζαν καν ο ένας του όνομα του άλλου.

Η περιπέτεια της υγείας της Selena Gomez έκανε τον Justin Bieber να αναθεωρήσει αρκετά πράγματα και κυρίως τα λεγόμενα και τις πράξεις του. Μετανόησε και ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του για την ανήκουστη συμπεριφορά του. Και εκείνη τον συγχώρησε.


https://www.instagram.com/p/

Η επανασύνδεση της Selena και του Justin Bieber σε φιλικό επίπεδο… is on air! Οι δυο τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Life& Style, πέρασαν ένα ολόκληρο απόγευμα στο Selly's Studio στις 22 Οκτωβρίου ενώ στην παρέα τους υπήρχαν και αρκετοί κοινοί τους φίλοι. Ο σύντροφος της Selena γνώριζε πως ο πρώην βρισκόταν στον ίδιο χώρο μαζί της (βασικά στο στούντιο της) αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Σουηδοί, τελεία και παύλα!