Το απόλυτο «άδειασμα»! Η star στη νέα της σχέση δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το απόλυτο «άδειασμα»! Η star στη νέα της σχέση δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Εντάξει αυτό πόνεσε λίγο έτσι;

Δεν έχει ούτε τρεις μήνες χωρισμένη και σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών η star έχει ήδη βρει καινούργιο σύντροφο, ο οποίος την βοηθά να ξεπεράσει τον χωρισμό της και να γιατρέψει τις πληγές της. Μπορεί να μην έχει κάποιο σοβαρό σκοπό για την σχέση αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο φαίνεται να το ξεπερνά πολύ γρήγορα.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life, η ηθοποιός δηλώνει ήδη πολύ ευτυχισμένη και νιώθει πως ο νέος της σύντροφος της έχει κάνει αυτό το «κλικ» που λέμε. Η Anna Faris εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην αρχή μιας σχέσης με τον Michael Barrett, η οποία αρχίζει να δένει αρκετά και τη βοηθά να κάνει ομαλά αυτή την μετάβαση (από τον 8ετή γάμο σε μία καινούργια σχέση).

Έχουμε την αίσθηση πως η 40χρονη ηθοποιός μόλις «άδειασε» για τα καλά τον πρώην της (Chris Pratt), αφού εκτός του ότι έχει περάσει ελάχιστο χρονικό διάστημα από τον χωρισμό τους, έχει ήδη βρει νέο σύντροφο και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Εντάξει και εμάς θα μας κακοφαινόταν και θα μας πονούσε αν διαβάζαμε κάτι τέτοιο για τον πρώην μας και δεν σου το κρύβουμε.

Μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον της Anna Faris είπε αποκλειστικά στο Hollywood Life πως η Anna αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύει να μείνει μαζί του και δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα μεταξύ τους. Βγαίνουν, απολαμβάνει ο ένας την συντροφιά του άλλου, ωστόσο σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Ας μην πούμε όμως τίποτα παραπάνω, γιατί στεναχωριόμαστε για το αγόρι αυτό (τον Chris Pratt ντε) και το φέρσιμο της ηθοποιού.