Instagram κατά Beckham! Το βίντεο του 12χρονου Cruz που προκάλεσε αρνητικά σχόλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Instagram κατά Beckham! Το βίντεο του 12χρονου Cruz που προκάλεσε αρνητικά σχόλια

Και όμως αυτό συνέβη

Δεν είναι λίγες οι φορές που η οικογένεια Beckham μας έχει απασχολήσει με τα καμώματα της, τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά έχουν πέσει σε «παραπτώματα» τα οποία έχουν γίνει viral και έχουν σχολιαστεί αρνητικά στα social media. Και όπως καταλαβαίνεις και αυτή τη φορά το βίντεο που ανέβασε ο Cruz Beckham στο Instagram account του, δεν θα έμενε ασχολίαστο.

Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν, ο 12χρονος γιος της Victoria και του David Beckham απαθανατίζεται να είναι ξαπλωμένος στο παγκάκι του γυμναστηρίου και να σηκώνει βάρη κάτω από μία μπάρα. Δεν χρειάζεται να σου πούμε για το τι επικράτησε στα σχόλια κάτω από αυτό.

45A9443C00000578 0 Be careful A further fan praised his efforts but urged him to t a 120 1508925258188

Όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά, αντιθέτως όλοι ανέφεραν πως είναι πολύ νέος και μικρός για να σηκώνει τόσα βάρη. Ο νεαρός Beckham μάλιστα αστειεύτηκε στην ανάρτηση του γράφοντας στη λεζάντα για την προσπάθεια του «No gains».



Βέβαια να σου αναφέρουμε, πως καθώς παρακολουθούσαμε το βίντεο πήρε το μάτι μας στο πλάι δύο ανθρώπους να βοηθούν τον Cruz με την μπάρα. 'Η μήπως ήταν ιδέα μας;