Πιστεύεις κι εσύ πως αυτή η δήλωση της Kris Jenner επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιστεύεις κι εσύ πως αυτή η δήλωση της Kris Jenner επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian;

Ή εμείς καταλάβαμε λάθος;

Η φετινή χρονιά είναι πλέον βέβαιο πως έχει σημαδευτεί από εγκυμοσύνες τόσο στο Hollywood, όσο και στην εγχώρια showbiz και αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε. Πιο σημαντικές φυσικά δεν είναι άλλες από αυτές στην οικογένεια Kardashian/Jenner, όπου εκτός από την Kim που θα γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας, εδώ και ενάμιση μήνα κυκλοφορούν –ανεπιβεβαίωτες από τις ίδιες- φήμες πως και οι Khloe και Kylie είναι έγκυος.

Κι ενώ καμία από τις δύο αδερφές δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει επίσημα την είδηση –πόσο θα κρύβονται ακόμη άραγε;- η εγκυμοσύνη της Khloe φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από δεύτερο συγγενικό της πρόσωπο.

Μετά τον Scott Disick και τις δηλώσεις του και η Kris Jenner που βρέθηκε καλεσμένη στο Entertainment Tonight φαίνεται με μία δήλωση της να επιβεβαιώνει το ευτυχές γεγονός. Μέσα σε όλα λοιπόν στη συνέντευξη της, η Kris αναφέρει πως είναι πολύ ευτυχισμένη για την κόρη της. «Με κάνει πολύ ευτυχισμένη να την βλέπω να ασχολείται με κάτι τόσο δημιουργικό (για τα jeans που σχεδιάζει), αυτό είναι το πάθος της. Επιπλέον το να είναι σε τόσο καλή κατάσταση στην προσωπική της ζωή (γιατί είναι τόσο ευτυχισμένη άραγε;) είναι εκπληκτικό. Είναι πραγματικά χαρούμενη».Την ίδια μέρα μάλιστα η Khloe ανέβασε στο YouTube κανάλι της -με την επίσης εγκυμονούσα αδερφή της Kylie- ένα βίντεο όπου παρουσίαζε την KoKo make up συλλογή της.

Φυσικά τα πλάνα τους είναι τραβηγμένα από την μέση και πάνω και ούτε μία στιγμή η κάμερα δεν ξεφεύγει από τα όρια αυτά; Γιατί άραγε; Μήπως για να μην δούμε την φουσκωμένη τους κοιλίτσα;