Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ: Το διάσημο ζευγάρι προσπαθεί και πάλι να αποκτήσει παιδί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ: Το διάσημο ζευγάρι προσπαθεί και πάλι να αποκτήσει παιδί

Πρώτα το παιδί και μετά ο γάμος

Τον τελευταίο χρόνο ακούμε συνεχώς πως το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται μία ανάσα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα πέρυσι τέτοιο καιρό είχε κυκλοφορήσει μία φήμη πως οι δυο τους θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν μπει το 2017. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ μιας και η star ανακοίνωσε κάποια στιγμή πως επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί με τον άνθρωπο της ζωής της.

Όντας ήδη μητέρα τριών αγοριών από τον πρώτο της γάμο, η τραγουδίστρια επιθυμεί να κάνει ένα παιδί με τον σύντροφο της και γι’ αυτό αποφάσισαν να προσπαθήσουν μία ακόμη φορά. Η Gwen Stefaniκαι ο Blake Shelton, φαίνεται να έχουν αφήσει στην άκρη το όνειρο του έγγαμου βίου και να έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση του πρώτου της παιδιού.

Βέβαια δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη η είδηση αυτή, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που μας το ανακοινώνουν. Η Gwen και ο Blake άρχισαν να συζητούν από πολύ νωρίς το ενδεχόμενο να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια, ωστόσο το έργο τους δεν ήταν και πολύ εύκολο. Είναι κάτι το οποίο θέλουν πραγματικά πολύ, απλά ο τρόπος που το προσπαθούν δεν τους βγαίνει και πολύ όσο και αν το θέλουν.

Ελπίζουμε η εκ νέου προσπάθεια τους να πετύχει και να ακούσουμε σύντομα τα ευχάριστα νέα.

DPG Network