«Μου έσωσε τη ζωή»: Τα δάκρυα της Selena Gomez και η σύγκινηση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Μου έσωσε τη ζωή»: Τα δάκρυα της Selena Gomez και η σύγκινηση της

Η πρώτη της συνέντευξη

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες τώρα από τότε που η Selena Gomez υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού και η τραγουδίστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη παρέα με την κολλητή της και δότρια, Francia Raisa. Η συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο Today Show, θα προβληθεί σε δύο μέρη στις 30 και 31 Οκτώβρη, ωστόσο το NBC μετέδωσε ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή στις 27 του μήνα.

selena gomez francia raisa ftr

Μέσα στη διάρκεια των 30” που διαρκεί το τρέιλερ είναι εμφανές πως τα συναισθήματα είναι έντονα καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Μάλιστα η Selena σε κάποιο σημείο μιλώντας για την περιπέτεια της δάκρυσε και σκούπισε τα μάτια της. «Τα νεφρά μου απλά σταμάτησαν να λειτουργούν. Αυτό ήταν. Και δεν ήθελα να ρωτήσω μόνο ένα άτομο στη ζωή μου. Αυτή ήταν η μέρα που επέστρεψα σπίτι όταν το ανακάλυψα (το πρόβλημα στα νεφρά της) και εκείνη δήλωσε πως θέλει να με βοηθήσει», αναφέρει η Sel.

«Πραγματικά μου έσωσε τη ζωή. Αυτό είναι»! Τώρα καταλαβαίνουμε που οφειλόταν και η τρίμηνη απουσία της τον περασμένο Σεπτέμβρη, που εισήλθε σε μία κλινική για θεραπεία. Πλέον είναι πιο δυνατή και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι μαχήτρια.