Το Παλάτι σε κίνδυνο! Οι άπειλες του ISIS στον πρίγκιπα George και τα μέτρα ασφαλείας

Το Παλάτι σε κίνδυνο! Οι άπειλες του ISIS στον πρίγκιπα George και τα μέτρα ασφαλείας

Ανησυχία επικρατεί στην βασιλική οικογένεια

Αναβρασμός και ανησυχία επικρατεί στο Παλάτι μετά τις απειλές των ISIS προς τη βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα προς τον πρίγκιπα George. Κάποιοι υπερασπιστές των ISIS ανέβασαν μία φωτογραφία με τον μελλοντικό βασιλιά έξω από το σχολείο του Thomas Battersea, γράφοντας χαρακτηριστικά πως η βασιλική οικογένεια δεν θα μείνει μόνη της.

Το ψυχρό αυτό μήνυμα μάλιστα φέρεται ότι συμπεριελάμβανε επίσης λέξεις από ένα τζιχαντιστικό τραγούδι που μεταφράζεται ως «Όταν ο πόλεμος έρχεται με τη μελωδία των σφαιρών, κατεβαίνουμε με δυσπιστία, επιθυμώντας αντίποινα». Μία έρευνα της Daily Star αποκάλυψε τα αυτά τα μηνύματα και οι ειδικοί ασφαλείας δήλωσαν ότι ήταν κρίσιμο να παρακολουθήσουν την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η εφαρμογή Telegram χαρακτηρίστηκε ως «έδαφος αναπαραγωγής» για τρομοκράτες όταν εξτρεμιστές του ISIS πίσω από τις επιθέσεις του Παρισιού το 2015 χρησιμοποίησαν την κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για να διαδώσουν την προπαγάνδα. Οι απειλές που έγιναν είναι προς το πρόσωπο του πρίγκιπα George και το φερόμενο μήνυμα είχε επίσης την διεύθυνση του σχολείου του μικρού πρίγκιπα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ISIS απειλεί ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο σχολείο του πρίγκιπα George, Thomas Battersea, έχουν ήδη εκφράσει ανησυχίες για την ασφάλειά του.