Que sera, sera! H star απαθανατίζεται χέρι-χέρι με τον νέο της σύντροφο και δείχνει ευτυχισμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Que sera, sera! H star απαθανατίζεται χέρι-χέρι με τον νέο της σύντροφο και δείχνει ευτυχισμένη

Φαίνεται πως ξεπέρασε για τα καλά τον χωρισμό της

Μπορεί να μην έχουν συμπληρωθεί ακόμη τρεις μήνες από τον χωρισμό της, όμως η διάσημη ηθοποιός εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί με νέο σύντροφο και αυτό δεν είναι ψέμα. Πολλές φορές μετά από έναν χωρισμό κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για τους φρεσκοχωρισμένους, στην περίπτωση της star όμως, αυτό δεν είναι απλά μία φήμη.

Η γνωστή ηθοποιός και προσφάτως χωρισμένη, φαίνεται πως ξεπέρασε ήδη αυτό που της συνέβη και αποφάσισε να συνεχίσει την ζωή της. Αν βιάστηκε ή όχι θα φανεί στην πορεία. Το νέο ζευγάρι του Hollywood εθεάθηκε σε πρώτη κοινή έξοδο πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όμως τότε τίποτα δεν πρόδιδε πόσο σοβαρή είναι η μεταξύ τους κατάσταση.

Η Anna Faris και ο Michael Barrett όμως φαίνεται πως το βλέπουν πολύ σοβαρά το μεταξύ τους δέσιμο και αυτό αποτυπώθηκε και στην φωτογραφία που τους έβγαλαν οι παπαράτσι. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε ρομαντικό ραντεβού στο Seattle και το τρυφερό ενσταντανέ με τους δυο τους πιασμένους χέρι-χέρι να κοιτάζονται στα μάτια μας είπε πολλά πράγματα.

45CFA7C000000578 0 image a 28 1509301925651

Όπως όλοι μπορούμε να διακρίνουμε τα πράγματα μεταξύ τους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.