O Kevin Spacey κινείται νομικά εναντίον μουσικού

O Kevin Spacey κινείται νομικά εναντίον μουσικού

Να κινηθεί νομικά εναντίον μουσικού που θέλει να ονομάσει τον δίσκο του "Kevinspacey", απειλεί ο γνωστός ηθοποιός. Οι εξελίξεις ετοιμάζονται να πέσουν στο τραπέζι...

Ο Kevin Spacey απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον Αμερικανού μουσικού! Ο Jason Drake που υπογράφει με το όνομα Cassettes Won't Listen' είχε ήδη ηχογραφήσει τα κομμάτια του δίσκου και τον είχε τυπώσει, όταν έμαθε πως ο Spacey ετοιμαζόταν να μπει στα δικαστήρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Drake έχει λάβει απειλές για τα κομμάτια του... μάλλον το συνηθίζει να προκαλεί και να χρησιμοποιεί ονόματα διασήμων με έναν πιο ειρωνικό και ιδιαίτερο τρόπο. Το 2008 αντιμετώπισε κατηγορίες για το mash-up "Ludacris Democracy" που ενέπλεκε τους Guns N' Roses και Ludacris.

Ο δίσκος με τίτλο "Kevinspacey" μπήκε τελικά στο ράφι και δε μπόρεσε να δει το φως της δημοσιότητας. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντωςλένε πως, με τις κατάλληλες κινήσεις και το μαγικό ραβδί της Χολιγουντιανής δύναμης, ο τίτλος θα αλλάξει σε "Evinspacey" και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.