Στα χνάρια του μπαμπά της: Η νεαρή καλλονή χώρισε με τον σύντροφο της έπειτα από 2χρόνια σχέσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στα χνάρια του μπαμπά της: Η νεαρή καλλονή χώρισε με τον σύντροφο της έπειτα από 2χρόνια σχέσης

Μάλλον ο μπαμπάς της ήταν το έναυσμα για μια αλλαγή

Μετά το κύμα των πολλών εγκυμοσυνών στον κόσμο του Hollywwod, οι χωρισμοί είναι αυτοί που μπαίνουν και πάλι στο προσκήνιο και μετά το απρόσμενο τέλος της Selena Gomez με τον Weeknd, μία ακόμη νεαρή καλλονή χωρίζει με τον επί δύο χρόνια σύντροφο της, λίγο καιρό μετά τον μπαμπά της. Φαίνεται πως η κόρη του διάσημου ηθοποιού ακολουθεί πιστά τα βήματα του, αφού αποφάσισε με τον φίλο της να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Βέβαια, ο χωρισμός του μπαμπά της ήταν κάπως πιο οδυνηρός, αφού εκείνος άφησε την σύζυγο του για μια άλλη γυναίκα αρκετά νεότερη του. Ωστόσο, την δεδομένη χρονική στιγμή η Clara είναι το πρόσωπο στο οποίο θα αναφερθούμε. Η 21χρονη κόρη του Ewan McGregor χώρισε με τον σύντροφο της και Dj Gordon Goodman, έπειτα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (δυο χρόνια είναι αυτά).

45D4769500000578 0 image a 16 1509413021689

«Δεν δούλευε άλλο το μεταξύ μας και δεν θέλαμε πια τα ίδια πράγματα», αναφέρει η νεαρή Clara, «Ήταν η καλύτερη και πιο σωστή επιλογή». Η 21χρονη star γνώρισε τον πρώην σύντροφο της το 2015 στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, όπου και οι δύο σπούδαζαν σκηνοθεσία. Οι δυο τους πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι και ταξίδεψαν μαζί σε εξωτικούς προορισμούς συμπεριλαμβανομένου και του Bali στην Ινδονησία.

Πλέον, το ζευγάρι αποτελεί παρελθόν, όπως και ο μπαμπάς της Ewan, που αποφάσισε να χωρίσει με την μητέρα της έπειτα από 22 χρόνια γάμου.