Το μεγάλο φάουλ της Selena Gomez που μας έκανε να τη συμπαθήσουμε… λίγο λιγότερο

Το μεγάλο φάουλ της Selena Gomez που μας έκανε να τη συμπαθήσουμε… λίγο λιγότερο

Βρε αγάπη μου λίγο τακτ δεν έβλαψε

Τις τελευταίες δύο μέρες η διεθνής showbiz έχει αφήσει στην άκρη για λίγο τις εγκυμοσύνες- πραγματικά τι στο καλό συμβαίνει με την τεκνοποίηση;- και ασχολείται με ένα χωρισμό και μία επανασύνδεση. Πρωταγωνίστρια η γλυκιά μας Selena Gomez, η οποία μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας της, μας έχει γίνει ακόμα πιο αγαπητή-μα τι έχει τραβήξει κι αυτό το κορίτσι;-.

Έλα όμως που τώρα η Selena φλερτάρει με το… unfollow μας-εντάξει όχι-μιας και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Αφού λοιπόν χώρισε το Weeknd-ή αλλιώς Abel Tasfaye-το λες κι αλλόκοτο το όνομα αυτό-οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν στο σπίτι του Justin Bieber, με τον οποίο πιθανότατα να κάνει ακόμη μία προσπάθεια επανασύνδεσης (γιατί;).

Κι αν μέχρι εδώ τη βρίσκεις το λιγότερο άδικη-με τον πρώην πάντα-σου έχουμε και καλύτερο: Μόλις χθες βγήκε βόλτα με το ποδηλατάκι της, φορώντας το τζάκετ του… Weeknd!

Kαμαρώστε κυρίες και κύριοι

selena gomez the weeknd jacket

Γεγονός που σχολιάστηκε έντονα, μιας και η Selena φαίνεται να πάσχει από οξεία έλλειψη τακτ. Kαι μη μας πεις ότι δεν είχες τι να φορέσεις μικρή μας δισεκατομμυριούχε.

Μία γύρα σφηνάκια από μας στον… Abel με αγάπη!

Πηγή: US Magazine