Η Lady Gaga και ο Christian Carino αρραβωνιάστηκαν και δεν είναι ψέμα

Η Lady Gaga και ο Christian Carino αρραβωνιάστηκαν και δεν είναι ψέμα

Πρόκειται να παντρευτούν σύντομα άραγε;

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η Lady Gaga το φόρεσε το μονόπετρο τελικά μιας και πριν από περίπου έναν μήνα μάθαμε πως αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον σύντροφο της, Christian Carino. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι κατά πόσο η είδηση αυτή ήταν αληθινή, αφού ουκ ολίγες φορές έχουν κυκλοφορήσει τέτοιου είδους δημοσιεύματα για τους celebrities αγαπημένους μας.

Τότε λοιπόν, αναφερόταν πως το ζευγάρι έχει κάνει μυστικό αρραβώνα και πως η τραγουδίστρια δεν φοράει το μονόπετρο της γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμη να κάνει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν όμως πια, μιας και το Us Weekly επιβεβαιώνει την είδηση αυτή με αποκλειστικές πληροφορίες.

Το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε λίγο μετά το καλοκαίρι, όταν και της έκανε την πολυπόθητη ερώτηση ο γνωστός ατζέντης, ωστόσο λόγω της κατάστασης της υγείας της δεν είναι ακόμη έτοιμοι για γάμο. Θα περιμένουν πρώτα μέχρις ότου η τραγουδίστρια να αναρρώσει πλήρως και μετά ίσως ξεκινήσουν και αυτές τις ετοιμασίες. Χαιρόμαστε πολύ για εκείνη και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!