Ο διάσημος τραγουδιστής και το γνωστό supermodel μόλις μας αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος τραγουδιστής και το γνωστό supermodel μόλις μας αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Εσύ τι πιστεύεις πως περιμένει το ζευγάρι;

Πριν από περίπου δύο μήνες το διάσημο supermodel ανακοίνωσε με μια φωτογραφία της στο Instagram account της, πως εκείνη και ο τραγουδιστής σύζυγος της, σύντομα θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Απ’ ό,τι φαίνεται η νεαρή καλλονή έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της για τα καλά το modeling, αφού μόλις έναν χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, είναι ήδη έγκυος στο δεύτερο.

Και παρά το γεγονός πως δεν την βλέπουμε και πολύ συχνά σε εξόδους της, ξέρουμε πως η κοιλίτσα της έχει ήδη φουσκώσει αρκετά –ανεβάζει ενίοτε φωτογραφίες στο Instagram account της- ενώ μάθαμε και το φύλο του δεύτερου παιδιού τους.

Ο Adam Levine ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με την Behati Prinsloo. Το supermodel της Victoria’s Secret μπορεί να μην μας είχε δώσει κάποιο clue μέχρι τώρα, όμως ο 38χρονος τραγουδιστής των Maroon 5, δεν άντεξε και αποκάλυψε στην παρουσιάστρια το παιδάκι που σύντομα θα φέρει στον κόσμο η 27χρονη καλλονή.

Απ’ ό,τι φαίνεται λοιπόν, ο Adam θα αποτελεί μειονότητα στο σπίτι, αφού η Behati θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι και θα χαρίσει στην ενός έτους Dusty Rose, μία αδερφούλα. Δύσκολο πράγμα να πρέπει να τα βγάλεις πέρα με τόσες γυναίκες, κουράγιο Adam!