Η Ευαγγελία Αραβανή τόλμησε στα μαλλιά της την πιο «in» αλλαγή

Η Ευαγγελία Αραβανή τόλμησε στα μαλλιά της την πιο «in» αλλαγή

Δεν έχεις παρά να τσεκάρεις το Instagram account της

Κι ενώ διανύουμε τον προτελευταίο μήνα του 2017 οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση των stars συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς τόσο στην εγχώρια showbiz, όσο και στο εξωτερικό. Έτσι μετά τις Blake Lively, Τάμτα και Ariana Grande που ήταν πιο πρόσφατες αλλαγές και η Ευαγγελία Αραβανή τόλμησε στα μαλλιά της κάτι πολύ διαφορετικό.

Το hashtag «shorthairdontcare» φαίνεται να έχει γίνει το αγαπημένο των Ελληνίδων celebrities το τελευταίο διάστημα, αφού εκτός από τις Νάντια Μπουλέ και Βίκυ Καγιά και η Ευαγγελία Αραβανή αποφάσισε να αποχωριστεί το μακρύ μήκος των μαλλιών της. Η αλήθεια είναι πως μας ήρθε αρκετά ξαφνική η αλλαγή της, όταν είδαμε την ανάρτηση της στο Instagram account της, οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε πως της πάει πολύ.

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης ήταν αυτός που επιμελήθηκε το νέο look της Ευαγγελίας Αραβανή και δεν μπορείς με τίποτα να αμφισβητήσεις το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα. Το bob haircut της ξανθιάς παρουσιάστριας είναι ένα από τα πιο «it» και «in» κουρέματα της σεζόν κι εμείς απλά χειροκροτούμε την Ευαγγελία γι’ αυτή της την επιλογή.


https://www.instagram.com/p/