Μετά τις φωτογραφίες της Bella Hadid με νέο φίλο, ο Weeknd την εκλιπαρεί να βρεθούν & να μιλήσουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τις φωτογραφίες της Bella Hadid με νέο φίλο, ο Weeknd την εκλιπαρεί να βρεθούν & να μιλήσουν

Abel, έπεσες τόσο χαμηλά;

Αν υπήρχε μία άσχημη είδηση που ακούσαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αυτή δεν ήταν άλλη από τον χωρισμό της Selena Gomez από τον Weeknd και την επανασύνδεση της με τον Justin Bieber. Δεν σου κρύβουμε πως στεναχωρηθήκαμε αρκετά αφού η σχέση της με τον Abel πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να γίνει αποδεκτή.

Δυστυχώς όμως η 25χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να τα πετάξει όλα και να γυρίσει στον πρώην της, ο οποίος είναι γνωστό τοις πάσι, πως της είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη. Και εκεί που περιμέναμε η επανασύνδεση Bella Hadid-Weeknd να γίνει στο άψε-σβήσε εκείνος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoodLife εκλιπαρεί το supermodel να βρεθούν και να μιλήσουν.

Και μην πάει αμέσως ο νους σου στο πονηρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τραγουδιστής προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα με τη Bella και δεν εννοούμε απαραίτητα να αρχίσουν και πάλι να βγαίνουν μαζί . Προτεραιότητα του αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξουν και πάλι τη φιλική τους σχέση.

Ο star προσπαθεί να την προσεγγίσει με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Έβαλε μάλιστα και κάποιους κοινούς φίλους να της μιλήσουν, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί του. Τώρα κάνει ένα διάλειμμα από την περιοδεία του και ελπίζει να καταφέρει να τη δει.

Γιατί λοιπόν ο Weeknd είναι τόσο ανυπόμονος για να γίνει και πάλι φίλος με τη Bella, αφού προχώρησε τόσο γρήγορα μετά τον χωρισμό τους και τα έφτιαξε με τη Selena; Σύμφωνα με την πηγή του HollywoodLife έχουν πολλούς κοινούς φίλους και θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αρχίσουν και πάλι να μιλάνε. Επιπλέον ο Abel εξακολουθεί να πιστεύει πως η Bella είναι πολύ όμορφη, οπότε μπορεί να παίξει το χαρτί αυτό του φίλου προκειμένου να την κερδίσει ξανά.

Το μέλλον θα δείξει λοιπόν!