Είναι αυτή η απόδειξη πως το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε πράγματι κρυφά;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η απόδειξη πως το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε πράγματι κρυφά;

Μήπως μας κρύβουν κάτι;

Πριν από τρεις ημέρες διαβάσαμε πως το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά πριν από 6 μήνες (!) σε μία ήσυχη και χωρίς πολύ κόσμο τελετή στο σπίτι του στο Malibu. Ήταν ομολογουμένως μία από τις ειδήσεις που μας ξάφνιασε, αφού ξέραμε πως έχουν εγκαταλείψει το όνειρο του γάμου εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν είναι άλλωστε φρέσκια η είδηση πως θέλουν να παντρευτούν, είναι κάτι που ακούμε εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ωστόσο σε μία έξοδο τους είδαμε κάτι που μάλλον μαρτυρά πως πράγματι το ζευγάρι αυτό παντρεύτηκε κρυφά. Ένα δαχτυλίδι που φορούσαν και οι δύο ήταν αρκετό για να μας κάνουν να πιστέψουμε πως δεν πρόκειται για φάρσα.

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth απαθανατίστηκαν σε έξοδο τους στη Savannah στη Georgia πριν από δύο μέρες και φορούσαν και οι δύο από ένα δαχτυλίδι στο χέρι τους, ξέρεις σε ποιο δάχτυλο. Το ζευγάρι πέρασε χρόνο με την μητέρα της Miley, Tish Cyrus και φαινόταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

462458DD00000578 0 image m 6 1510184095622

Καταλαβαίνεις πως αν αυτή η είδηση γάμου ισχύει, τότε μιλάμε για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους των τελευταίων χρόνων. Βέβαια μέχρι να μας το επιβεβαιώσουν, έχουμε αρκετό χρόνο!