Εγκυμοσύνη σημειώσατε... άκυρο. Η superstar εμφανίστηκε με σχεδόν επίπεδη κοιλιά

Εγκυμοσύνη σημειώσατε... άκυρο. Η superstar εμφανίστηκε με σχεδόν επίπεδη κοιλιά

Πού πήγε οέo;

Κοίταξε να δεις, το Hollywood είναι μία περίεργη ομάδα στην οποία ποτέ δεν μπορείς να είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρη για αυτά που γράφεις. Τι εννοώ; Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι πολλές και ανά εικοσιτετράωρο ανανεώνονται. Μία απλή βόλτα στο supermarket, για μία σταρ μπορεί να είναι και η αρχή ενός «κακού». Έφαγες λίγο παραπάνω τον τελευταίο μήνα; Οι παπαράτσι είναι εκεί για να απαθανατίσουν τη νέα σου σιλουέτα. Ίσως σε αυτήν την παγίδα να έπεσε και η συγκεκριμένη superastar.

Η Gwen Stefani έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει να κάνω ένα παιδί με τον σύντροφό της Blake Shelton. Οι τελευταίες της, λοιπόν, εμφανίσεις με λίγο παραπάνω φουσκωμένη κοιλιά ήταν αρκετές για να φουντώσουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Η ίδια μάλιστα έριχνε ‘’λάδι στην φωτιά’’ φορώντας φαρδιά ρούχα ή προσπαθώντας να κρύψει την κοιλιά της.

Οι παπαράτσι την πέτυχαν όμως ξανά και το εφαρμοστό της τζιν, μόνο εγκυμοσύνη δεν πρόδιδε. Οκ, και αυτήν τη φορά το t-shirt είναι κάπως loose αλλά θεωρούμε πως η σωματική της κατάσταση δεν προμηνύει κάποιο ευχάριστο γεγονός. Μπερδευτήκαμε αρκετά μα θαρρούμε πως στα νέα περί εγκυμοσύνης για την Gwen Stefani πατάμε το pause.

4628219900000578 0 image a 1 1510237139672