Βλέπουμε καλά; Η Selena Gomez έκανε like σε φωτογραφία του Weeknd;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βλέπουμε καλά; Η Selena Gomez έκανε like σε φωτογραφία του Weeknd;

Τι γίνεται εδώ;

Δεν είναι πια μυστικό πως η σχέση της Selena Gomez με τον Weeknd αποτελεί παρελθόν, ούτε ότι τα έχει ξαναβρεί με τον Justin Bieber. Όλοι περιμένουμε την στιγμή αυτή που θα βρεθούν κάπου τυχαία ή την στιγμή που ένας από τους δύο θα κάνει τις πρώτες δηλώσεις για το άδοξο αυτό μεταξύ τους τέλος.

050117 selena gomez weekend met gala embed

Μέχρι τότε απλά καθόμαστε και κοιτάμε αποσβολωμένες το like που έκανε η Selena Gomez στον Weeknd σε φωτογραφία που ανέβασε πριν από ένα περίπου 24ωρο. Ναι, ναι διάβασες πολύ καλά. Η 25χρονη τραγουδίστρια που έχει ήδη προχωρήσει την ζωή της –και μάλιστα αρκετά γρήγορα- έκανε like σε φωτογραφία του πρώην της κι εμείς αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει εδώ.

Ο τραγουδιστής διασκέδασε με τον φίλο του rapper French Montana που είχε τα γενέθλια του και ανέβασε την φωτογραφία τους στο Instagram account του. Η Selena ήταν εκεί, την είδε και το «χτύπησε» το like της. Και όσοι από τους φαν το είδαν τρελάθηκαν και άρχισαν να σχολιάζουν.


https://www.instagram.com/p/

«Μα πως γίνεται να κάνεις like στον πρώην σου την στιγμή που τα έχεις ξαναβρεί με τον πιο πρώην σου;», έγραψε ένας με έναν άλλο να συμπληρώνει: «Η Selena έχασε κάτι πολύ όμορφο από την ζωή της, κανείς δεν καλύτερος από τον Weeknd». Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που νευρίασαν αρκετά με την κίνηση της, γράφοντας της πως δεν γίνεται να τους έχει και τους δύο, ενώ ένας πιο προβληματισμένος έγραψε πως η Selena παίζει παιχνίδια.

insta

Και μάλλον δεν θα διαφωνήσουμε μαζί τους. Selena, τι προσπαθείς να πετύχεις;