Το τέλος είναι κοντά! Η προσωρινή συμφωνία που έκανε το ζευγάρι λίγο πριν την έκδοση του διαζυγίου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το τέλος είναι κοντά! Η προσωρινή συμφωνία που έκανε το ζευγάρι λίγο πριν την έκδοση του διαζυγίου

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά

Έχουν περάσει οχτώ μήνες από εκείνη την ημέρα που διαβάσαμε πως η γνωστή τραγουδίστρια των Spice Girls κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία, αλλά και για απιστία. Εκείνος βέβαια έδειξε να αρνείται κάθε κατηγορία ή να μπλέκει και την ίδια στην υπόθεση και κάπως έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Σήμερα έπειτα από τόσους μήνες και λίγ πριν εκδοθεί οριστικά το διαζύγιο τους, κατέφυγαν σε μια προσωρινή συμφωνία, μέχρι το δικαστήριο να πειστεί και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Η Mel B την απιστία δεν την συγχωρεί και αυτό φάνηκε και από την επιλογή της να τελειώσει τον πολύχρονο γάμο της (ήταν μαζί πάνω από δέκα χρόνια) μετά από αυτή την κίνηση του συζύγου της με την νταντά των παιδιών τους Lorraine Gillis.

H τραγουδίστρια και ο σύζυγος της Stephen Belafonte εμφανίστηκαν στο ανώτατο δικαστήριο του Los Angeles την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου για ακρόαση σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που είχε ζητήσει η Mel ενάντια στον πρώην της. Δικηγόροι και από τις δυο πλευρές αποκάλυψαν, πως κατά τη διάρκεια της ακρόασης επήλθε μια προσωρινή συμφωνία μεταξύ των δύο, ενώ επιτεύχθηκε και μια μερική διευθέτηση σχετικά με την επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους Madison.

«Φοβάμαι για την ασφάλεια μου και φοβάμαι πως θα με βλάψει ανεπανόρθωτα με τις απειλές του», έγραψε τότε στα δικαστικά έγγραφα η Mel B τα οποία έλαβε και το Us Weekly. «Φοβάμαι πως θα κάνει πράξη τις απειλές του και θα βλάψει εμένα και τα παιδιά μου».

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Mel B η αίτηση ενδοοικογενειακής βίας που κατέθεσε τον Μάιο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Στην ακρόαση της Πέμπτης η νομική της ομάδα είπε πως θα μπορούσε να επιτευχθεί μια διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών την ίδια κιόλας μέρα, ωστόσο μέχρι αυτό να υπογραφεί η εντολή των περιοριστικών θα έχουν ισχύ μέχρι και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Λες η Mel B να τα καταφέρει και να κερδίσει στο τέλος αυτή τη δίκη; Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε.