Άσε ό,τι κάνεις και δώσε προσοχή! Μόλις είδαμε για πρώτη φορά τα δίδυμα της Beyonce

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άσε ό,τι κάνεις και δώσε προσοχή! Μόλις είδαμε για πρώτη φορά τα δίδυμα της Beyonce

Είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε από την γέννηση τους

Και όμως έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που η Beyonce έφερε στον κόσμο κάτω από άκρα μυστικότητα τα διδυμάκια της. Η οικογένεια Carter από τον Ιούνιο του 2017 διανύει τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στα δύο νέα μέλη της οικογένειας τους.

Η Rumi και ο Sir που είχαμε την τύχη να δούμε σε μία μακρινή φωτογραφία ένα μήνα μετα την γέννηση τους στην αγκαλιά της Beyonce (παρόμοια με εκείνη που τράβηξε όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της) είναι πια πέντε μηνών και σήμερα είδαμε για πρώτη φορά τις γλυκύτατες φατσούλες τους.

0713 beyonce twins instagra 1

Το ζευγάρι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας απολάμβανε τον ήλιο και τον ζεστό καιρό στην έπαυλη τους στο Miami στην Florida κι εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός, που με αρκετή δυσκολία κατάφερε να αποσπάσει μερικά πλάνα των διδύμων. Η Beyonce κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά της τον γιο της Sir, ενώ η μητέρα του Jay Z, Gloria Carter και μητέρα της Bey, Tina Knowles κρατούσαν πότε η μία και πότε η άλλη την μικρή Rumi, η οποία φορούσε κι έναν χαριτωμένο λευκό φιόγκο στο κεφάλι της.

463F5B8300000578 5073527 Sweet little guy The singer looked happy as she held the baby bo m 82 1510439395672
463F5D3A00000578 5073527 And here s little Rumi Here a woman who looks to be Jay s mother m 87 1510439554133

Μπορεί τα πλάνα να μην ήταν και πολύ καθαρά, όμως με την μέχρι στιγμής εικόνα έχουμε την αίσθηση πως και τα δύο έμοιαζαν περισσότερο στον Jay Z. Εκεί ήταν και η μεγάλη αδερφή πια Blue Ivy, η οποία έκανε βόλτες στο σπίτι και βρισκόταν περισσότερο με τις δυο γιαγιάδες.

Άσε λοιπόν για λίγο ό,τι κάνεις και ρίξε μια ματιά στα διδυμάκια της Beyonce. Είναι τόσο γλυκά και χαριτωμένα που δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.