Η Kourtney Kardashian έκοψε τα μαλλιά της και είναι ακόμα πιο sexy

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian έκοψε τα μαλλιά της και είναι ακόμα πιο sexy

Δες την φωτογραφία της στο Instagram

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις αδερφές Kardashian εκτός από το πλούσιο μπούστο και τα ζουμερά οπίσθια, είναι και τα υπέροχα (και πραγματικά ζηλευτά) μακριά μαλλιά τους. Τόσο η Kim, όσο και η Kourtney ξεχωρίζουν για το μάκρος αυτό και είναι κάτι που κι εμείς προσπαθούμε να πετύχουμε στα δικά μας μαλλιά –μάταια όμως-.

Κάπου εδώ όμως ήρθε η ώρα να ξεχάσεις ό,τι ήξερες για την Kourtney γιατί η τηλεπερσόνα έκανε μία μεγαλή αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Όπως κατάλαβες λοιπόν, η 38χρονη star αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό look με το οποίο έδειχνε απίστευτα sexy.

Η Kourtney ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account μία φωτογραφία με το νέο της hairlook και πραγματικά μας άρεσε πολύ. Μας κέντρισε τόσο την προσοχή που σχεδόν δεν παρατηρήσαμε πως στην εν λόγω φωτογραφία δεν φορά σουτιέν. Η μεγάλη αδερφή των Kardashian/Jenner ακολούθησε το ρεύμα της εποχής και κάπως έτσι είπε αντίο στα μακριά μαλλιά της, υιοθετώντας ένα bob κούρεμα με πολύ έντονες μύτες.


https://www.instagram.com/p/

Αν μας ρωτάς πάντως, ψηφίζουμε δαγκωτό το νέο της look. Την δείχνει πολύ πιο όμορφη, sexy και γοητευτική.