Αν είσαι fan των Spice Girls, τότε αυτή η είδηση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αν είσαι fan των Spice Girls, τότε αυτή η είδηση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα

Είσαι έτοιμη για το μεγάλο comeback;

Οι Spice Girls είναι το συγκρότημα αυτό που αποτελούνταν από πέντε κορίτσια και που πριν από κάποια χρόνια σημάδεψε την παιδική μας ηλικία. Σίγουρα κάποια στιγμή θα τις υποδύθηκες με τις φίλες σου δίνοντας κι εσείς την δική σας συναυλία σττα υπόλοιπα παιδιά της γειτονιάς.

Στεναχωρήθηκες σίγουρα όσο και εμείς όταν ανακοίνωσαν πως διαλύονται, όμως χάρηκες ακόμη πιο πολύ όταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 επανενώθηκαν για μια συναυλία. Κάπου εδώ λοιπόν πρέπει να σου πούμε να κάτσεις γιατί ετοιμάζεται μεγάλο comeback και όχι δεν σου κάνουμε πλάκα.

4640321400000578 5073963 image m 69 1510452878493

Μπορεί να μην είχαμε την ευκαιρία να τις δούμε στην μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε μιας και η θρυλική οτυς ταινία προβλήθηκε μόνο εντός Μ. Βρετανίας, τώρα όμως ίσως έχουμε περισσότερες να τις δούμε αφού σύμφωνα με πηγές το girl gang που μας σημάδεψε επανενώνεται. Ναι μπορεί να μην το πιστεύεις μιας και η Victoria Beckham «έκανε νερά» την προηγούμενη φορά που αυτό ειπώθηκε, όμως τώρα είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun οι πέντε stars κάνουν μυστικές συνελεύσεις από το καλοκαίρι και το 2018 ετοιμάζουν ένα reunion. Και φυσικά θα είναι και οι πέντε τους. Λιποθύμησες ήδη έτσι; Σου είπαμε να κάτσεις δεν μας άκουσες.