Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μουσική σκηνή την επόμενη σεζόν. Όλο το ρεπορτάζ με το συμβόλαιό του και την συνεργασία έκπληξη

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μουσική σκηνή την επόμενη σεζόν. Όλο το ρεπορτάζ με το συμβόλαιό του και την συνεργασία έκπληξη

Tι θα κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την λήξη του συμβολαίου του με τον ALPHΑ; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τραγουδήσει σε μουσική σκηνή με την Χαρούλα Αλεξίου και την Δήμητρα Γαλάνη. Ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει κάτι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Όταν διάβαζα στην εφημερίδα «Λοιπόν» ότι ο Λάκης ξενιτεύεται μπήκα σε μια διαδικασία να πάρω τηλέφωνα και να μάθω τι ακριβώς θα γίνει του χρόνου με το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ. Το συμβόλαιο λήγει τέλη του χρόνου και κανείς δε γνωρίζει τις προθέσεις του όσο αφορά την τηλεόραση. Αποφάσισε να αφήσει την καλοκαιρινή ξεκούρασή του στην Πάρο και ξενιτευτεί για χάρη της καλής του φίλης, Χαρούλας Αλεξίου ενώ το χειμώνα αλλάζει ρότα και από ηθοποιός και παρουσιαστής θα γίνει τραγουδιστής!

Η αλήθεια είναι ότι ο Λάκης, θέλει να ανανεώνεται και να μην κάνει συνεχώς τα ίδια πράγματα. Το έχει αναφέρει και μέσα από την εκπομπή του πολλές φορές. Έτσι, έχει ήδη αποφασίσει να κάνει... στροφή το χειμώνα, ενώ δεν σχεδιάζει να ξεκουραστεί όσο τα άλλα καλοκαίρια στην Πάρο. Και ενώ είχε πάρει οριστικά την απόφαση να τελειώσει το Τσαντίρι του αρχές Ιουνίου μάλλον θα το συνεχίσει όπως είχαμε γράψει στο Queen πριν ένα μήνα αλλά με έκτακτα επεισόδια. Η Χαρούλα Αλεξίου, θα κάνει μια περιοδεία-μαμούθ στην περιφέρεια και στο εξωτερικό και ο Λάκης της υποσχέθηκε να την ακολουθήσει σε κάποιους σταθμούς. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται. Το καλύτερο, όμως, έρχεται το χειμώνα και θα είναι μια νέα πρόταση στη νυχτερινή διασκέδαση: Ο Λάκης ανεβαίνει στο πάλκο.

Στη συνάντηση των τριών Λαζόπουλος , Χαρούλα και Δήμητρα Γαλάνη αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κάνουν ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί. Σε έναν καινούργιο χώρο που ετοιμάζει εδώ και καιρό ο Ηλίας Μαροσούλης στο Γκάζι θα συμπράξουν οι τρεις τους και μάλιστα ο Λάκης θα ερμηνεύσει και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια που έχει στο συρτάρι εδώ και ένα χρόνο. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη και σας μεταφέρουμε όσα ακούγονται αυτό το διάστημα. για να κάνει ντουέτο με τη Χαρούλα Αλεξίου.