Ουρλιάζουμε (από ενθουσιασμό): Ο Drake είναι ο star που σίγουρα θέλεις για αγόρι σου (video)

Γωγώ Φούντα
Ουρλιάζουμε (από ενθουσιασμό): Ο Drake είναι ο star που σίγουρα θέλεις για αγόρι σου (video)

Και δεν έχει να κάνει με τις τσάντες

Μετά από το χαμό που έχουν προκαλέσει όλες αυτές οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, οι οποίες μέρα με την μέρα γίνονται όλο και περισσότερες, είχαμε πραγματικά ανάγκη να νιώσουμε ότι υπάρχουν και κάποια αγόρια εκεί έξω τρυφερά και γλυκά.

Ένα από αυτά τα αγόρια, στο οποίο κάνουμε και δημόσια πρόταση γάμου, ή έστω αν μας επιτρέψει μία αγκαλιά, είναι και ο διάσημος τραγουδιστής Drake, ο οποίος αποδεικνύει ότι εκτός από σέξι είναι και γλυκός σαν μέλι.

Ο Drake λοιπόν, βρίσκεται στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του. Ανάμεσα λοιπόν στις συναυλίες, βρέθηκε σε prive party προς τιμήν του, όπου φυσικά τραγούδησε για τις τυχερές παρευρισκόμενες οι οποίες δε σταματούσαν να ουρλιάζουν και να τον βγάζουν βίντεο.

46643B7B00000578 5086833 If you don t stop touching girls imma come out there and f k yo a 2 1510785127014

Έλα όμως που ένας από τους άντρες της ασφάλειάς του ξέχασε τους τρόπους του και άρχισε να σπρώχνει τις νεαρές θαυμάστριές του. Το βλέπει λοιπόν ο Drake, παίρνει το μικρόφωνο και λέει: «Αν δε σταματήσεις να αγγίζεις κορίτσια θα έρθω εκεί και θα γίνει χαμός»-βασικά κάτι άλλο είπε αλλά δεν μας επιτρέπεται να το μεταφέρουμε αυτολεξεί-.



Βέβαια και εκείνος για την ασφάλειά του φροντίζει, αλλά πάντα υπάρχει και ο σωστός τρόπος για να το κάνεις.