Η Kim Kardashian επιβεβαίωσε τις εγκυμοσύνες των Khloe & Kylie με τον πιο άβολο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian επιβεβαίωσε τις εγκυμοσύνες των Khloe & Kylie με τον πιο άβολο τρόπο

Είναι πλέον σίγουρο

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει εδώ και ένα μήνα τις εγκυμοσύνες των Khloe Kardashian και Kylie Jenner και όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμαιεύσουν πληροφορίες από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με τους πιο απίθανους τρόπους. Κάτι τέτοιο συνέβη και εχθές το βράδυ με την Kim Kardashian και τον James Corden.

Μπορεί προχθές η Ellen DeGeneres να μην κατάφερε να αποσπάσει κάποια πληροφορία από την διάσημη τηλεπερσόνα, ο James Corden όμως ήταν λίγο πιο ύπουλος και με τον τρόπο του την έκανε να παραδεχτεί τις εγκυμοσύνες των Khloe και Kylie. Ή τουλάχιστον αυτό μαρτύρησε η κίνηση της.

Η 37χρονη ήταν καλεσμένη στο The Late Late show και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε με τον James το παιχνίδι «Spill Your Guts Or Fill Your Guts», στο οποίο έπρεπε να απαντήσει προσωπικές ερωτήσεις με ειλικρίνεια ή να φάει κάτι αηδιαστικό. Η Kim απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις εκτός από αυτή που αναφερόταν στις εγκυμοσύνες των αδερφών της.

4667817700000578 5087707 image m 58 1510820299644

Τότε ο James διάλεξε για εκείνη ένα αφρώδες smoothie με γεύση ψάρι κι εκείνη ήπιε μια μεγάλη γουλιά λίγο πριν τη φτύσει μέσα στον κάδο των σκουπιδιών. Πολύ άβολο αν μας ρωτάς. Θα προτιμούσαμε σίγουρα να απαντήσουμε στην ερώτηση από το να πιούμε κάτι τέτοιο.