Ένα μήνα μετά την επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι ψάχνει ήδη για σπίτι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα μήνα μετά την επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι ψάχνει ήδη για σπίτι

Είναι κιόλας έτοιμοι να συγκατοικήσουν

Πρώτα έρχεται ο έρωτας και μετά η συγκατοίκηση; Μάλλον κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για το νέο -εντάξει όχι ακριβώς νέο- ζευγάρι του Hollywood, το οποίο ένα μήνα μετά την επανασύνδεση του προχωράει με αρκετά γρήγορους ρυθμούς και σκέφτεται ήδη το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Justin Bieber και η Selena Gomez ψάχνουν μαζί για σπίτι στην περιοχή του Calabasas, προκειμένου να στεγάσουν τον έρωτα τους και την αγάπη τους. Τι κι αν έχουν μόλις έναν μήνα που έχουν επανασυνδεθεί, οι δύο νέοι ελπίζουν σε μία κοινή ζωή μαζί και γι’ αυτό έχουν ξεκινήσει τις αναζητήσεις του σπιτιού που θα τους στεγάσει.

Οι Jelena –όπως ονομάζουν το ζευγάρι- φαίνεται πως βιάζονται αρκετά για να σταθεροποιήσουν αυτήν τη νέα, αλλά απρόσμενη αλλαγή στη ζωή τους και σύμφωνα με δημοσιεύματα του Life &Style, ψάχνουν να αγοράσουν το πρώτο τους σπίτι μαζί. «Ήταν ιδέα της Selena και φυσικά ο Justin δεν θα μπορούσε να της χαλάσει χατίρι», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό.

1c15f31a8843578faecf199abc815ed4d2369876 00

«Ο τραγουδιστής ψάχνει ήδη για σπίτια στην περιοχή του Calabasas, ανυπομονούν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή μαζί», αναφέρει μία δεύτερη πηγή. Το περιοδικό μάλιστα αναφέρει πως αυτή τη φορά τα πράγματα μεταξύ τους είναι τελείως διαφορετικά καθώς έχουν μεγαλώσει πια και οι δύο και έχουν ωριμάσει. «Το να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον ήταν βίαιο γι’ αυτούς και δεν μπορούσαν να προχωρήσουν παρακάτω, μέχρι που αντιλήφθηκαν πως είναι γραφτό να είναι μαζί» συμπληρώνει η πηγή στο Life&Style.

Μένει λοιπόν οι Jelena να σφραγίσουν τον έρωτα τους με μια συγκατοίκηση, η οποία φυσικά θα κρατήσει και δεν θα πληγώσει κανέναν από τους δύο.