Καιρό είχαμε να τον δούμε! Ο star βγαίνει με νέα σύντροφο και δεν φαντάζεσαι ποια είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καιρό είχαμε να τον δούμε! Ο star βγαίνει με νέα σύντροφο και δεν φαντάζεσαι ποια είναι

Πέρασε μήνας από την τελευταία φορά

Σχεδόν είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε που δεν είχαμε νέα για τον διάσημο ηθοποιό εδώ και τόσο καιρό. Βλέπεις είναι τόσο γρήγορος που ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή αργούμε αρκετά να το μάθουμε, ενώ δεν σου κρύβουμε πως υπάρχουν και φορές που χάνουμε επεισόδια.

Αυτήν την φορά όμως τον πετύχαμε στην καλύτερη φάση τπυ και πιθανότατα στην στιγμή που έχει ή έστω βγαίνει με καινούργια σύντροφο. Ψέματα δεν θα σου πούμε μπορεί να είναι και απλοί φίλοι, όμως η συνάντηση τους δεν έδειχνε πολύ φιλική.

Ο Leonardo DiCaprio –ναι ξέρουμε κι εσένα σου έλειψε- που λες εθεάθη σε δείπνο στο εστιατόριο Milos στην Νέα Υόρκη πριν από τρεις ημέρες, μάντεψε με ποια; Με την πρώην σύντροφο του Jaden Smith, Sarah Snyder. Ο 43χρονος ηθοποιός καθόταν δίπλα δίπλα με την 22χρονη καλλονή (μοντέλο και αυτή φυσικά) και φάνηκε να διασκεδάζει πολύ μαζί της.

sarah snyder gunner 2

Η ερώτηση που σου έρχεται στο μυαλό και σκεφτήκαμε κι εμείς είναι από που γνωρίζονται. Δεν έχουμε να σου δώσουμε συγκεκριμένη απάντηση, όμως ο Leonardo Di Caprio φαίνεται πως έχει γούστο στις γυναίκες (και πως προτιμάει να βγαίνει μόνο με μοντέλα). Τώρα αν οι δυο τους είναι ζευγάρι ή απλώς φίλοι θα το ανακαλύψουμε στην πορεία.