Οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Kate Middleton θα σου φτιάξουν τη μέρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Kate Middleton θα σου φτιάξουν τη μέρα

Είναι τόσο γλυκιά

Ξέρεις πολύ καλά τη ρήση που λέει πως η εγκυμοσύνη ομορφαίνει τις γυναίκες έτσι δεν είναι; Οφείλουμε λοιπόν να ομολογήσουμε πως αυτό ισχύει στο 100% και η απόδειξη είναι εδώ μπροστά μας. Η Kate Middleton άρχισε να δείχνει την κοιλίτσα της που σιγά σιγά φουσκώνει ολοένα και πιο πολύ και αλήθεια ήταν οι πιο όμορφες φωτογραφίες που είδαμε σήμερα.

Κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στο Birmingham στις 22 Νοεμβρίου η Δούκισσα του Cambridge παρευρέθηκε σε έναν αγώνα και το ντύσιμο της ήταν αυτό ακριβώς που έπρεπε για να δούμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα ή την περίπου φουσκωμένη αφού δεν φαίνεται ακόμη ξεκάθαρα.

kate m embed

Η 35χρονη φορούσε μαύρο skinny παντελόνι με μαύρη κολλητή ζιβάγκο και ένα κόκκινο μπουφάν και κάπου εκεί φαινόταν κι ένα μικρό φούσκωμα. Η Kate Middleton θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι τον Απρίλιο του 2018 και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν ξέρει πως γίνει ξανά μαμά σε λίγους μήνες;

Από τότε που μάθαμε τα νέα για την εγκυμοσύνη της είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ξεκάθαρα την κοιλιά της, μιας και στις προηγούμενες εξόδους της φορούσε φαρδιά φορέματα και παλτό. Ανυπομονούμε για την στιγμή που η κοιλίτσα της θα είναι πια εμφανής ακόμη περισσότερο.