Το διαζύγιο της Jennifer Aniston και όλη η αλήθεια γύρω από αυτό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διαζύγιο της Jennifer Aniston και όλη η αλήθεια γύρω από αυτό

Τι συμβαίνει με το διάσημο ζευγάρι;

Ψέματα δεν θα σου πούμε. Μόλις διαβάσαμε την είδηση περί χωρισμού της Jennifer Aniston, πιστέψαμε πως θα ζήσουμε και πάλι στιγμές χωρισμού Angelina Jolie και Brad Pitt. Καταλαβαίνεις δηλαδή για τι άγχος και «τρόμο» μιλάμε. Σίγουρα δεν θα θέλαμε με τίποτα να συμβεί κάτι τέτοιο και να χωρίσει ένα ακόμη αγαπημένο μας ζευγάρι. Τι συμβαίνει, όμως, τελικά μεταξύ τους;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ok!, η Jennifer Aniston θα εγκατέλειπε το Hollywood και την καριέρα της, για να μετακομίσει στην Νέα Υόρκη και να σώσει τον γάμο της με τον Justin Theroux. Ευτυχώς όμως -για όλους μας- το δημοσίευμα αυτό είναι πέρα για πέρα ψεύτικο.

Το Gossip Cop διαψεύδει στο 100% αυτήν την είδηση αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση μετακόμισης, άρα και καμία πρόθεση χωρισμού. Το δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού μάλιστα ανέφερε πως μία μετακόμιση στο Big Apple ήταν η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια για να σώσει τον γάμο της με τον γνωστό ηθοποιό. Η star λατρεύει τον σύζυγο της και τη δουλειά της το ίδιο, οπότε δεν θα θυσίαζε τίποτα από τα δύο, αντιθέτως θα προσπαθούσε να τα συνδυάσει όσο καλύτερα γίνεται, ούτως ώστε να είναι χαρούμενες και οι δυο πλευρές.

Οουφ! (σ.σ αναστεναγμός ανακούφισης) μας έφυγε ένα βάρος είναι η αλήθεια και πολύ χαιρόμαστε που δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους.