Hawaii 5-0! Η διάσημη ηθοποιός φοράει το μαγιό της και «κόβει ανάσες»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Hawaii 5-0! Η διάσημη ηθοποιός φοράει το μαγιό της και «κόβει ανάσες»

Και είναι και μαμά δύο παιδιών

Το ένα εγκεφαλικό πίσω από το άλλο μοιράζει η διάσημη ηθοποιός, η οποία κάνει διακοπές στην Χαβάη και ποζάρει συνεχώς φορώντας το μαγιό της. Και όχι δεν μας πείραξε πολύ το γεγονός ότι είναι σε παραλίες και κάνει μπάνια και ηλιοθεραπεία -εντάξει μπορεί να μας πείραξε κι αυτό λίγο- αλλά το γεγονός πως μετά από δύο παιδιά έχει αυτό ακριβώς το σώμα.

Ε ναι, καταλαβαίνεις πως βγαίνουμε λίγο εκτός εαυτού με κάτι τέτοια. Η Olivia Wilde πάντως φαίνεται πως «το ‘χει» και με το παραπάνω μάλιστα. Να σου θυμίσουμε πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της πριν από έναν χρόνο και όπως βλέπεις όχι απλά έχει χάσει ήδη ό,τι πήρε στην εγκυμοσύνη της -που δεν ήταν και πολλά- αλλά έχει γίνει ακόμη περισσότερο κορμάρα. Η 33χρονη ηθοποιός ανέβασε το Instagram account της μια φωτογραφία της από τις διακοπές των Ευχαριστιών και εμείς μείναμε απλά να την κοιτάμε και να αναρωτιόμαστε από που τα έβγαλε επιτέλους αυτά τα παιδιά;



Το μαύρο μπικίνι της με τον έναν ώμο της ταίριαζε απίστευτα και της έκανε υπέροχο κορμί! Τη επίπεδη κοιλιά δεν θα την σχολιάσουμε, ίσως και να μην χρειάζεται.