Η απόφαση της Khloe Kardashian σχετικά με την ζωή της, δεν θα αρέσει καθόλου στην Kris Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόφαση της Khloe Kardashian σχετικά με την ζωή της, δεν θα αρέσει καθόλου στην Kris Jenner

Μάλλον βγάζει ήδη καπνούς

Οι μήνες περνούν, οι κοιλίτσες φουσκώνουν, αλλά ούτε η Khloe, ούτε η Kylie Jenner έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τις εγκυμοσύνες τους. Και αν για την 20χρονη τηλεπερσόνα μάθαμε εχθές -από πληροφορίες και πηγές του κοντινού της περιβάλλοντος- πως σκοπεύει να αποτραβηχτεί και να μην ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της προτού γεννήσει, με την Khloe τα πράγματα είναι ακόμη κάπως μετέωρα.

Ή μάλλον ήταν, γιατί αν κάνει πράξη την απόφαση που φέρεται να έχει πάρει, η Kris Jenner μπορεί και να την αποκληρώσει. Πηγές αποκάλυψαν αποκλειστικά στο Life & Style πως η reality star είναι προετοιμασμένη να αποχωρήσει οριστικά από το show της οικογένειας (KUWTHK) εάν αυτό χρειαστεί. Kris, αν μας διαβάζεις πάρε ένα υπογλώσσιο, ίσως και να χρειαστεί!

«Η Kris δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ σε κανέναν και ειδικά στην Kim, πως οι fans της σειράς λατρεύουν πιο πολύ από όλους την Khloe. Θέλουν να δουν αυτές τις πρώτες βδομάδες και μήνες μεταξύ της star και του μωρού της», αναφέρει η πηγή. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως δεν θα είναι και πολύ εύκολο για την 33χρονη να αποχωρήσει αμέσως από το show.

Η διάσημη οικογένεια έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της με το κανάλι E! ως το 2020 και η μητέρα της, της το υπενθύμισε αυτό. «Η Khloe έχει υπογράψει να πρωταγωνιστεί στο show, που σημαίνει πως πρέπει να συνεχίσει την παρουσία της σε αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς. Νιώθει παγιδευμένη γιατί θέλει να την ζήσει την εγκυμοσύνη της μέχρι τέλους και είναι υποχρεωμένη να μείνει σε όλο αυτό», αναφέρει η ίδια πηγή.

Μάλλον θα αναγκαστεί σύντομα να κυκλοφορεί με φουσκωμένη την κοιλίτσα θέλοντας και μη!